fra kr. 3424

Hvis næste års ferie skal indeholde sol, strand og afslapning, så er en sommerferie på Rhodos den perfekte destination. Rhodos er lig med behagelige temperaturer året rundt, smukke strande, lækker mad og dejlig stemning. Du kan komme helt ned i gear og få et skud D-vitaminer. Der er absolut ingen grund til at blive hjemme. Mit bedste råd er at leje en bil, så kan I udforske øen på egen hånd.

Sommerferie på Rhodos

Det er på Sunweb, at du finder denne rejse.

I bor i et lille, hyggeligt lejlighedskompleks, lejligheder Trianta, som drives af en venlig, græsk familie. Trianta ligger i centrum af byen Ialyssos, der ligger på Rhodos’ vestkyst, kun 10 km fra Rhodos by. Ialyssos har et hyggeligt lille centrum med butikker, cafeer, restauranter og taverner. Langs stranden er der flere gode spisesteder, hvorfra I kan nyde den smukke solnedgang. Ialyssos har et lille udvalg af barer og dansesteder, men vil du opleve det natteliv, som Rhodos er kendt for, så ligger Rhodos by med bargaden og diskotekerne kun 10 kilometer herfra.

Lejlighedskomplekset råder over et dejligt poolområde med swimmingpool, børnepool og en lille solterrasse. Lejlighederne er indrettet med balkon eller terrasse samt tekøkken. Den lokale bus holder tæt ved hotellet, og det er nemt at komme ind til Rhodos by, hvorfra I også kan tage på skønne sejlture ud for Rhodos’ kyst.

rhodos triantea

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning