fra kr. 2445

Hvis sommerferien skal indeholde sol, strand og afslapning, så er en sommerferie på Rhodos den perfekte destination. Rhodos er lig med behagelige temperaturer året rundt, smukke strande, lækker mad og dejlig stemning. Du kan komme helt ned i gear og få et skud D-vitaminer. Der er absolut ingen grund til at blive hjemme. Mit bedste råd er at leje en bil, så kan I udforske Rhodos seværdigheder på på egen hånd.
I kan eksempelvis tage op til den velbevarede middelalderby Rhodos på nordsiden af øen. Men ellers er det helt bestemt strandene, især i sommertiden her, som lokker allermest på Rhodos.

Sommerferie på Rhodos

Det er på Sunweb, at du finder denne rejse, som kan bookes i juni, juli og august. Bemærk at der kun er få afgange tilbage i juni.

I bor i et lille, hyggeligt lejlighedskompleks, lejlighederne Trianta, som drives af en venlig, græsk familie. Trianta ligger i centrum af byen Ialyssos, der ligger på Rhodos’ vestkyst, kun 10 km fra Rhodos by.

Ialyssos har et hyggeligt lille centrum med butikker, cafeer, restauranter og taverner. Langs stranden er der flere gode spisesteder, hvorfra I kan nyde den smukke solnedgang. Ialyssos har et lille udvalg af barer og dansesteder, men vil du opleve det natteliv, som Rhodos er kendt for, så ligger Rhodos by med bargaden og diskotekerne kun 10 kilometer herfra.

Lejlighedskomplekset råder over et dejligt poolområde med swimmingpool, børnepool og en lille solterrasse. Lejlighederne er indrettet med balkon eller terrasse samt tekøkken. Der er plads op til fem personer i de største af lejlighederne.
Den lokale bus holder tæt ved hotellet, og det er nemt at komme ind til Rhodos by, hvorfra I også kan tage på skønne sejlture ud for Rhodos’ kyst.

deal-screenshot

rhdoos