fra kr. 2998

Årh, Grækenland! Lækker mad, skønt klima og flot natur – Jeg er vild med landet, derfor blev jeg også glad, da jeg så denne rejse fra Primo Tours: 7 dage i lejlighedskompleks tæt ved stranden på Rhodos med fly tur-retur fra Billund – pris: fra 2998- pr. person. 

Lejlighedskomplekset Stavros Melathron er placeret ti minutters gang fra fin strand og i kort gåafstand til restauranter, butikker og barer i området. Der er ca. 5 kilometer til Rhodos by. Her finder du både gode shoppingmuligheder, restauranter, den gamle bydel med bygninger, som er mange hundrede år gamle, og et farverigt natteliv.

Solferie på Rhodos

Hvis du kunne tænke dig at komme en tur til Rhodos, så klik dig ind på Primotours.dk. I kommer til at bo i lejlighedskomplekset Stavros Melathron (5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 92 anmeldelser), som er flot velholdt. Komplekset består af lave bygninger i to etager, og der er en dejlig solterrasse tilknyttet stedet. Derudover er der swimmingpool og børnepool.

1-værelses lejlighederne er indrettet med bad, toilet, køkkenniche, aircondition (uden gebyr), køleskab, telefon, satellit-tv og safeboks. Der er wi-fi på udvalgte områder, der kan købes adgang til.

rhodos deal

 

 

 

 

 

deal-screenshot

rhodos
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning