Sommerferie på Malta

7 eller 14 overnatninger inkl. morgenmad, fly fra København eller Billund og lufthavnstransport

  • Hotel Hotel Topaz
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
Holidayguru recommends 06.04.16 til 21.10.16
p.p. from kr. 4349

Skal sommerferien i år være solrig og fuld af sjove oplevelser for hele familien, så tjek dette tilbud. 7 eller 14 overnatninger på Malta inkl. morgenmad, fly fra København eller Billund og transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur – pris fra 4.349 kroner. 

Malta er en øgruppe med fem øer i Middelhavet, der ligger syd for den italienske ø Sicilien. Med dette tilbud kommer I til at bo på Topaz Hotel. der ligger centralt i byen Bugibba på den nordlige del af Malta. Der er omkring en halv times kørsel fra Malta Lufthavn.

Bugibba er en badeby, der er ideel til en familieferie i sommeren. Udover dejlige sandstrande, så byder byen også på hyggelige restauranter, barer og cafeer.

På Malta er der masser af oplevelser! Hvis I leder efter storbyliv, så besøg St. Julians. Her er der mange gode restauranter med mad fra alle hele verden. Hvis I vil opleve smuk natur, så skal I tage et smut til Gozo. Det er den næststørste beboede ø ved Malta med fantastiske naturomgivelser, hvilket betyder de grønneste områder på Malta og store klippeformationer, der strækker sig ud over havet.

Sommerferie på Malta

Travelbird.dk finder du rejsetilbudet. I bor på Hotel Topaz, der ligger mindre end 10 minutters gang fra stranden. Det familievenlige hotel har indendørs swimmingpool og en udendørs swimmingpool med børnebassin og liggestole. Morgenmaden indtages i hotellets restaurant, og der er desuden en bar, hvor I kan nyde kolde drikkevarer.

Værelset er indrettet med aircondition, TV, te- og kaffefaciliteter og privat badeværelse. Nogle værelser har altan, og der er mulighed for tilkøbe sig adgang til wi-fi. Der er plads til 2 voksne og 2 børn i værelserne.

I kan rejse frem til slutningen af oktober.

Artikelbild_Malta_900x600

deal-screenshot

Capture (40)