Sommerferie på Mallorca med all inclusive

5, 7, 9 eller 14 nætter på hotel tæt på stranden inkl. fly tur/retur samt transfer

  • Hotel Hotel Roc Continental Park
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 4119

Turen går til den spanske middelhavsø Mallorca, der lokker med dejligt klima og skønne sandstrande året rundt.

I kommer til at bo på Hotel Roc Continental Park, der er dejligt hotel med en perfekt beliggenhed tæt på stranden i Playa de Muro og den flotte naturpark Albufera ligger også tæt på.

Hotellet har gode faciliteter for alle familiens medlemmer. Swimmingpools, spillerum og legeværelse, miniklub til børnene og desuden en bar og en restaurant. Opholdet er med all inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er inkluderet i prisen.

Playa de Muro ligger lidt gemt væk i en bugt mellem de kendte badebyer Port d’Alcudia og Ca’n Picafort på den nordlige del af Mallorca, og I kan glæde jer til en lækker sandstrand med fint, lyst sand og lækkert, klart vand. Stranden er børnevenlig, og fra den lange badebro kan I tage på sejltur med en af de mange både. I kan også prøve forskellige vandsportsaktiviteter!

Denne destination er et godt valg, hvis I ønsker afslapning og all inclusive i dejlige omgivelser.

Sommerferie på Mallorca med all inclusive

I kan rejse allerede her fra maj og frem til oktober, med dette ferietilbud til Mallorca med all inclusive. Så skynd jer ind på Travelbird.dk, hvor I finder jeres rejse.

I bor på et 35 m² stort dobbeltværelse med plads til 2 voksne og 1 barn på 0-14 år. Værelset er indrettet med aircondition, satellit-TV, telefon og værdiboks. Herudover har værelset eget badeværelse med bruser og hårtørrer, og værelset har egen altan.

Hvis I rejser med børn, så kan der være rabat at hente! Børnerabatten gælder i forbindelse med 2 fuldt betalende voksne per værelse:
– Børn 0-6 år: Overnatter gratis på hotellet
– Børn 7-14 år: 50% rabat på hotellet
– Personer på 15 år og opefter: 25% rabat på hotellet.

Cala Moro_Mallorca_139769209

deal-screenshot

Roc Continental Park1