fra kr. 3344

Så er det dømt vandsjov og familiehygge for alle pengene med denne sommerferie på KretaHotel Gouves Waterpark Holiday Resort er det perfekte valg, hvis du eller dine børn er glade for vandrutsjebaner! Her er et dejligt poolområde med swimmingpools i flere niveauer og et separat vandland med 6 sjove vandrutsjebaner. Foretrækker I stranden, ligger den kun 150 meter herfra. Gouves Waterpark Holiday Resort er oplagt for børnefamilier, der gerne vil have gode faciliteter for både børn og voksne, samt nyde godt af all inclusive programmet, hvor måltider, snacks og drikkevarer er betalt hjemmefra.

Dette hotel er uden tvivl et af de mest populære familiehoteller på Kreta, så I skal ikke tøve for længe, hvis I gerne vil afsted på denne lækre sommerferie i Grækenland.

Sommerferie på Kreta med all inclusive på badelandshotel

Det er på Sunweb.dk, I finder denne sommerferie på Kreta med all inclusive.

I bor som sagt på det dejlige all inclusive hotel Gouves Waterpark Holiday Resort, der ligger få minutters gang fra den dejlige sandstrand i Gouves. Hotellet er en del af Sunweb Selections som er en samling af deres bedste hoteller med skønne swimmingpools, rummelige værelser og dygtige Sunweb guider.

Den all inclusive buffet starter allerede fra morgenstunden kl 7:30, og slutter først når baren lukker klokken 23:00 om aftenen.

God ferie!

Mobile_im_Deal_1520x380

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning