Solferie på Cypern

En uges solferie på Cypern på dejligt lejlighedshotel inkl. fly tur-retur fra Aarhus lufthavn

  • Hotel Damon Hotel
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1999

Cypern er en af Middelhavets mest solsikre øer med lækre sandstrande og azurblåt hav. Og det er netop her, denne rejse tager dig til! En uges solferie på Cypern på dejligt lejlighedshotel beliggende en anelse udenfor centrum af Pafos by.

I maj er gennemsnitstemperaturen 26°c, så der er et dejligt klima, og I har masser af mulighed for at få en dosis D-vitaminer, som I måske har undværet på det seneste. På Cypern finder man mange attraktioner, der er værd at besøge. Tag f.eks. på tur til Afrodites ø, hvor der er en fantastisk sten-strand og lækkert badevand. Hvis I vil besøge en anden lækker strand, så tag til turistbyen Coral Bay, der byder på nogle af de bedste strande.

Cypern har også masse andet end strande. Tag på bådudflugt eller dykker-tur. I kan også tage på mountainbiking, naturvandringer eller vingårdsbesøg. Hvis I lejer en bil, så kan I let komme til alle øens herligheder.

Sommerferie på Cypern

Det er rejseselskabet Århus Charter, der står bag denne skønne ferie.

I bor på Damon Hotel, der er et flot og centralt beliggende lejlighedshotel med gåafstand til både strand, den hyggelige lystbådehavn og strandpromenaden. Damon hotel består af flere bygninger i tre etager. Det er et meget familievenligt hotel, og her hersker en afslappet atmosfære. Glæd jer til den dejlige solterrasse, hvor I har udsigt til swimmingpoolen. I forbindelse med solterrassen findes pool/snackbar som serverer snacks, lette retter og kølige drikkevarer i løbet af dagen. På hotellet er der også en restaurant. Opholdet er uden pension, men Århus Charter anbefaler, at man supplerer ved at tilkøbe enten morgenmad eller halvpension.

Damon Hotel ligger en anelse udenfor centrum af Pafos by, men I kan sagtens finde mange restauranter, barer, butikker, samt busforbindelse til resten af øen omkring hotellet. Damon Hotel råder over et mindre motionsrum, tennis og bordtennis.

Det er velindrettede et- og toværelses lejligheder, I finder på Damon Hotel. Her er køkkenniche, bad/toilet, brødrister, elkedel, TV, telefon, hårtørrer, balkon/terrasse og aircondition samt sikkerhedsboks (begge mod gebyr).  Superior toværelseslejligheder har separat soveværelse.

Sommerferie på Cypern

deal-screenshot

deal cypern