fra kr. 4999

Skal jeres familieferie være lidt luksus? Så er dette superattraktive tilbud fra Aarhus Charter på 3 1/2 stjernede hotel på Mallorca ved Palma Nova et rigtigt godt valg. Området har et rigtig godt udvalg af forlystelser, og mange skønne sandstrande. Hotellet byder på en dejlig solterrasse, der er placeret bag hovedbygningen med skøn swimmingpool, liggestole, parasoller og lille børnepool, der også fungerer som jacuzzi samt lille legeplads til de mindste. Her finder man også hotellets hyggelige pool/snackbar, hvor de inkluderede drikkevarer indtages. Hotellet er særdeles familievenligt, og der hersker en god feriestemning på stedet.

Lækker sommerferie: En uge på Mallorca med mini all-inclusive

Dette tilbud tager udgangspunkt i, at 2 voksne og 2 yngre børn deler en 2-værelseslejlighed fra lørdag i uge 27 (den 7. juli). Disse kriterier og afrejsedatoen kan selvfølgelig tilpasses din familie. Disse kan dog forsage ændringer i prisen.

I vil bo i velindrettede og rummelige toværelses lejligheder med moderne interiør. Lejlighederne er udstyret med opholdstue med køkkenniche (køleskab, to kogeplader, mikroovn og elkedel). Der er også et moderne badeværelse, aircondition, TV, og en lækker balkon.

Tilbuddet inkluderer en uges ophold med mini all inclusive samt flybilletter fra Aarhus.

Læs mere og bestil rejsen på Aarhus Charters hjemmeside.

deal-screenshot

mallorcaa
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning