fra kr. 2419

Ah, Verona! Perfekt til en romantisk sommerferie med din elskede. Dette tilbud fra Travelbird.dk giver jer mulighed for at vælge imellem en hyggelig tur til Italien med enten 3, 4 eller 5 nætter på 4-stjernet spahotel samt billetter til en operaforestilling i Arena di Verona.

Verona er byen, hvor Romeo og Julie udlevede deres tragiske kærlighedshistorie, og det er også byen, hvor nogle af verdens bedste operaer opføres hver sommer i Arena di Verona. Med denne deal får i billetter til en af disse operaer, så skal I bare selv sørge for at se Casa di Giulietta, hvor Julie stod på balkonen. I kan se hvilken opera, der spiller hvornår på Travelbirds hjemmeside.

I får også en lejebil inkluderet i tilbuddet, så I kan udforske området i eget tempo. I kunne jo for eksempel køre til Milano og bruge en enkelt dag på at udforske storbyen, opleve den imponerende katedral Duomo di Milano og kigge i luksuriøse modebutikker.

Sommerferie i Verona

I bliver indkvarteret på Hotel San Marco Spa, som kombinerer et moderne look med en klassisk italiensk stil. Hotellet har udendørs pool samt en restaurant – begge er åbne i sommermånederne. Hvis ferien skal være ekstra romantisk og afslappende, kan I købe adgang til spaområdet, hvor I kan nyde en indendørs pool, boblemad, sauna m.m.

I kommer til at bo på dobbeltværelse med bl.a. aircondition, satellit-tv, gratis WiFi samt eget badeværelse.

verona2

deal-screenshot

Verona