Der er mange af jer, der har efterspurgt billige rejser for enlige forældre, der rejser med alene med 1 eller flere børn. Jeg har derfor sammensat dette rejsetilbud til TorremolinosSpaniens solkyst i uge 30.

Dette tilbud inkluderer flybilletter tur-retur til Malaga samt ophold i privat ferielejlighed. Flybilletter og ferielejlighed skal bestilles hver for sig, hvilket gør bare rejsen mere fleksible. Ved booking indtaster du selv, hvilke datoer, du vil rejse, samt hvor mange børn du rejser med og børnenes alder. Dette tilbud tager udgangspunkt i 6 nætters ophold for 2 personer fra den 23.-29. juli 2018 (i uge 30). Når du tilpasser tilbuddet til dine datoer, kan prisen dog ændre sig.

Sommerferie i Spanien for enlige forældre

Lad os starte med ferielejligheden. Jeg har nemlig fundet en rigtig lækker ferielejlighed i Torremolinos, der har plads til 3 gæster. Lejligheden 15 minutters gang fra stranden og har både wifi og aircondition. Derudover består lejligheden af 1 værelse med en dobbeltseng, en sofa og et lille køkken. I har desuden privat badeværelse. Perfekt til den lille familie – uanset om du rejser 2 voksne og 1 barn eller 1 voksen med op til 2 børn.

Ferielejligheden udlejes igennem hjemmesiden AirBnB, hvor du bliver sat i direkte kontakt med den private udlejer. Så kan I selv aftale, hvordan og hvornår du afhenter nøglerne til lejligheden. Lejligheden koster fra 473 kroner pr. nat.

Bestil ferielejligheden lige her.

Men I skal jo også bruge noget transport fra Danmark til Torremolinos. Jeg har derfor fundet disse flybilletter til Spanien. Disse flybilletter tager udgangspunkt i 2 rejsende fra København med afgang den 23. juli og hjemkomst den 29. juli. SAS flyver jer derned, og Norwegian flyver jer hjem igen. Begge ruter er direkte.

Bestil flybilletterne her

 • 6 nætter i egen ferielejlighed på Costa del Sol inkl. flybilletter tur-retur
  • Rejseperiode: Uge 30 – 23.-29. juli
  • Destination: Costa del Sol, Spanien
  • Afrejselufthavn: København
  • Hotel: Privat udlejet ferielejlighed i Torremolinos
  • Pension: Uden
  • Pris: fra 4.898,- pr. person ved 2 rejsende

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning