fra kr. 3311

Dejlige strande, lækker mad og solrigt vejr. Sommeren i Malaga går fra juni til september, og i denne periode er der en gennemsnitstemperatur sidst i 20’erne. Hvert år besøger mange danskere Malaga. Og det forstår man godt.

Malaga, der ligger på Coste del Sol kysten, tilbyder mange muligheder for sol- og vandbadning og naturoplevelser. På øen Gibraltar tæt ved kan du f.eks. opleve Gibraltar-aber, kaste dig ud på en svævebane eller tage på bådtur og se delfiner.

I Malaga er der mange restauranter og barer, så når man er færdig med dagens udflugter, om det er dase ved stranden eller natur-ekspeditioner, så er der også masser af muligheder for at indtage lækker spansk mad.

Sommerferie i Malaga

Hvis du vil til Malaga og holde sommerferie, så klik dig ind på Expedia.dk. Her finder du rejsetilbuddet, der inkluderer en uges overnatning på hotel samt fly tur-retur fra København.

I bliver indkvarteret på Hotel ILUNION Malaga (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 48 anmeldelser). Hotellet råder bl.a. over følgende faciliteter: restaurant, fitnesscenter, pool, bar/lounge og spa. Jeres værelse har gratis wi-fi, eget badeværelse, pengeskab og aircondition.

Hotellet ligger i hjertet af Málaga, kun 2 kilometer fra Centro de Arte Contemporáneo de Málaga, Málaga Katedral og Málaga Amfiteater.

malaga_spanien_spain_228539359

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning