fra kr. 4729

Det er superlækkert at tilbringe en sommerferie i Kroatien, så lad jeres næste tur gå dertil! I Kroatien er gennemsnitstemperaturen i sommermånederne 25-30 grader, så I kan se frem til smukt vejr og mange gode oplevelser. Der er mange charmerende småbyer langs den dramatiske og lange kystlinje, og I kommer til at bo på 4-stjernet hotel i de flotteste omgivelser i kystbyen Biograd na Moru.

TravelBird finder I dette gode tilbud, hvor I foruden fly tur-retur fra København også får 7, 11 eller 14 nætter på hotel med halvpension og transport mellem lufthavnen og hotellet.

Dejlig sommerferie i Kroatien

I skal bo på Hotel Kornati, som har taget navn efter nationalparken af samme navn og Kornati-øerne. Hotellet ligger i centrum af Biograd na Moru blot få minutters gang fra stranden, hvor I både kan slappe af og slikke sol eller dyrke forskellige typer vandsport. Der er også en pool, I kan dase ved. Derudover har hotellet også et wellnessområde til fri afbenyttelse, hvor der er finsk og infrarød sauna, boblebad samt et fitnessrum. Jeres inkluderede morgen- og aftenmåltider nydes i restauranten med smuk udsigt over de nærliggende øer.

I kan vælge imellem at lade jer indkvartere på et komfort- eller superior-værelse. Begge værelseskategorier er indrettet i maritim stil og er udstyret med aircondition, gratis WiFi, fladskærms-TV, telefon, værdiboks, minibar samt et badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

deal-screenshot

kroatien-deal