fra kr. 3698
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Kos er en af Grækenlands bedst besøgte ferieøer, og det bliver let for jer at se hvorfor, når I ankommer. Med dette tilbud fra Suntours.dk kan I nemlig komme billigt til den smukke ø til foråret og sommeren.  Her er masser af fede strande, lækre restauranter og en sol, der næsten konstant bader øen i gyldent lys. Og ja, temperaturen plejer at ligge på omkring de 27 – 35 grader i sommermånederne. Hvis det ikke lyder skønt, ved jeg ikke, hvad gør.

Solferie på Kos

I kommer til at bo på det 4-stjernet lejlighedshotel Aegean Houses, der ligger i gåafstand til Milos Strand. Hotellet er velegenet til alle aldre. Der er et herligt poolområde med to pools, hvor den ene har en børnesektion. Der er naturligvis også solstole og parasoller og en poolbar.

I finder også en fælles opholdsrum med TV, gratis fitnessfaciliteter og fri adgang til hotellets sauna og jacuzzi. I kan også få massage (mod betaling). Opholdet er uden pension, men I kan tilkøbe morgenmad, og I kan også bestille roomservice, hvis I ikke gider selv at lave mad. Hotellet har også en lækker á la carte restaurant. Nær hotellet er der butikker, supermarkeder, barer og restauranter.

deal-screenshot

Capture