Solrig vinterferie på Madeira

En uges ferie på et lækkert hotel direkte ud til vandet inkl. morgenmad og fly t/r

  • Hotel Madeira Regency Club
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 4199

Stik af fra den danskes vinters grue. Slip væk fra regnen, blæsten, kulden og mørket og oplev det evige forår på den frodige ø Madeira. Denne tur går til øens hovedby Funchal, og I kan flyve fra både Billund og Aalborg i perioden fra 23. december og helt frem til 14. april.

Her i Funchal vil I blive indlogeret på et firestjernet hotel, som ligger direkte ud til vandet med den mest vidunderlige havudsigt. Opholdet er inklusiv morgenmad.

Solrig vinterferie på Madeira

Det er på Suncharter.dk, at jeg har fundet dette solrige vinterferietilbud til jer. Prisen starter fra 4.199,- per person ved to personer, som rejser sammen.

I skal bo det på lækre Madeira Regency Club, som ligger lige ned til havnepromenaden i Funchal. Her bor I i enten junior- eller senior-suiter med balkon, som alle har den lækre havudsigt.
Udsigten kan I også nyde fra hotellets terrasse, hvor poolen og solsenge indbyder til afslapning under solens lune stråler.

I bor desuden i gåafstand til Funchals centrum og de gode badestrande. Men hvis I foretrækker at slappe af på hotellet, kan I spille både billard her eller nyde saunaen og massage.

deal-screenshot

Capture