Island er et helt særligt land. Her kan du finde natur, som ikke kan findes andre steder på planeten! Du kan for eksempel besøge den lækre Blå Lagune, de store gletchere, eller tage på ridetur gennem de vilde bakker. Alt dette og meget mere kan du læse mere om i min rejseguide til Island. På den måde kan du blive forberedt så godt som muligt før du rejser afsted.

Oplev den smukke islandske landskab med denne rejse. Jeg har fundet fly (t/r fra København), lækkert overnatning med Airbnb og lejebil. På den måde får du en super uafhængig tur, og du kan helt selv styre dine rejseplaner.

solorejse til Island

Solorejse til Island med Airbnb, lejebil og fly t/r

Flybilletterne, som jeg har fundet på vore hjemmeside i samarbejde med Kayak, vil stå dig i 630,- for en returbillet. Billetten gælder for 5 nætter, og du skal rejse den 19. – 24. oktober. Turen flyves af WOW air, og flyves direkte fra København.

Jeg har desuden fundet et lækkert værelse på et ECO Hostel i centrum af Reykjavik. Her kan du bo i 5 nætter for 1.850,-. Hostellet koster 370,- pr nat, så hvis du vil booke enten et længere eller kortere ophold, kan du også sagtens vælge det.

Og hvis du vil have en helt selvstændig tur, så anbefaler jeg dig at leje en bil. På den måde kan du selv bestemme turen og hvordan det hele skal foregå. Via Holidaycars.com kan du leje en bil i 5 dage med en pris der starter fra 1.014,- 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning