1 eller 2 ugers solferie ved Costa Brava

7-10 eller 14 nætter med halvpension og flybilletter tur-retur fra 2.389,-

  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider Helpension
p.p. from kr. 2389

Spaniens Costa Brava ligger nord for Barcelona og er en skøn feriedestination – både om sommeren og om efteråret. Både familier og par flokkes til dette ferieparadis langs den spanske kyst, der byder på lange sandstrande, sodavandsis og lune sommerafter.
Her kan I udforske mystiske huler og stejle klipper, hygge ved stranden eller gå på opdagelse i små, maleriske fiskerbyer. Skal den derimod stå på afslapning og solbadning, kan I dase på gyldne strande eller ved swimmingpools. Slut dagen af med sangria og tapas på en af områdets mange restauranter.

Tag et kig og bestil denne deal på Travelbirds hjemmeside. 

1 eller 2 ugers solferie ved Costa Brava

Med denne deal fra Travelbird kan I vælge imellem 7, 10 eller 14 overnatninger på det 3-stjernede hotel Reymar Playa. Her er I i gåafstand fra stranden og kan frit benytte hotellets to swimmingpools. Hotellet har desuden en central beliggenhed, så I nemt kan gå til byen Malgrat del Mar og udforske de lokale retter, drinks og tøjbutikker.

I bor i et dobbeltværelse med plads til 4 voksne, og har desuden halvpension med i opholdet.

Der er stadig ledige sommerferie-datoer i juni og august, men derudover kan du rejse billigt på ferie i september og oktober.

deal-screenshot

brava