fra kr. 1577
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Spaniens kyster er verdenskendte. Turister fra hele Europa strømmer hvert år til Costa del Sol, Costa Brava og Costa Blanca. Men hvad med Costa Dorada? Her kan I kombinere storbyferie, strandferie og mulighed for ro på bedste vis!

Costa Dorada ligger syd for Barcelona og byder på gyldne sandstrande og et klart, blåt hav. Costa Dorada er et vaskeægte strandparadis. Men udover en fantastisk kyst byder området her også på imponerende bjerge, frodige nationalparker, forlystelsesparker og en spændende kulturarv. Foruden selvfølgelig at tage på dagstur til Barcelona, kan I også køre til byen Tarragona og opleve tusind år gamle historiske ruiner og et amfiteater fra romertiden. I kan også udforske de hyggelige kystbyer og sidde på en hyggelig fortovscafe med et glas sangria og en traditionel tapasanretning. At holde ferie i Spanien er altid en god ide.

Solferie ved Barcelona

Med dette rejsetilbud fra Travelmarket.dk kommer I til at bo i den hyggelige Castelldefels, der blot ligger en god håndfuld km udenfor Barcelona og byens lufthavn.

Indlogeringen sker på det 4* hotel Gran Hotel Rey Don Jaime, der ligger i udkanten af Castelldefels med fin udsigt over byen og havet. Her kan I både nyde hotellets poolområde, spa-facilitetter eller en drink i hotellets bar.

beach in Salou Costa Dorada Spain shutterstock_257103499-2

deal-screenshot

Skaermbillede-2019-02-05-kl.-12.03.49-2