fra kr. 2869

Solferie i Tyrkiet med all inclusive, eksempelvis her i Alanya-området ved feriebyen Okurcalar på et femstjernet hotel. Du bestemmer selv, om du vil afsted i 7 eller helt op til 28 dage, og om du vil bo på enkeltværelse eller værelse til 4 personer. Du kan rejse her fra juli og frem til midten af oktober.

Det er Sunweb, som arrangerer rejsen, og foruden all inclusive fra morgen til midnat sørger de også for fly fra enten Billund eller København samt transfer fra lufthavnen i Antalya til hotellet i Okurcalar.

Solferie i Tyrkiet med all inclusive

Solen får I bestemt at se på denne ferie, når I ligger ved poolen og nyder en forfriskning fra jeres hotel, Lycus Beach – I har nemlig all inclusive på mad og drikke fra kl 7:30 og helt frem til midnat. Der serveres morgenmad af to omgange, frokost, aftensmad samt løbende snacks og meget, meget mere!

Hvis I bevæger jer de få meter ned til stranden, så venter der masser af liggestole på jer – naturligvis er de også en del af prisen for denne solferie i Tyrkiet med all inclusive. Og hvis er til aktiviteter, så er der mulighed for at spille volleyball, bordtennis, dart, tennis samt diverse vandsportsaktiviteter.

Vi har også mange andre gode tilbud til de populære ferieområder i Tyrkiet, eksempelvis til Alanya eller Bodrum.
Men vi har også billige rejser til både Antalya og Kusadasi.

deal-screenshot

tyrk
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning