fra kr. 2614

Solferie i Tyrkiet, eksempelvis her i Alanya-området ved feriebyen Okurcalar, med all inclusive. Du bestemmer selv om du vil afsted i 5 eller helt op til 28 dage, eller om du vil bo på enkeltværelse eller værelse til 4 personer. Du kan rejse her i oktober eller vente til næste år og rejse i perioden fra april til oktober.

Det er Sunweb som arrangerer rejsen og foruden all inclusive fra morgen til midnat, så sørger de også for fly fra enten Billund eller København samt transfer fra lufthavnen i Antalya til hotellet i Okurcalar.

Solferie i Tyrkiet med all inclusive

Fortvivl ej, selvom vi skriver oktober i vores kalender lige for tiden, så er der stadig noget, der minder om sommer i Alanya. 24 grader kan de melde lige pt, og solen skal I bestemt også nok få at se, når I ligger ved poolen og nyder en forfriskning fra hotellet – I har nemlig all inclusive på mad og drikke fra kl 7:30 og helt frem til midnat. Der serveres morgenmad i to omgange, frokost, aftensmad samt løbende snacks og meget, meget mere er inklusiv i prisen fra 2.614,- pr. person – se mere på tilbudet fra Sunweb

Hvis I bevæger jer de få meter ned til stranden, så venter der masser af liggestole på jer – naturligvis er de også en del af prisen fra kun 2.614,- pr. person for denne solferie i Tyrkiet med all inclusive.

 

deal-screenshot

2614
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning