fra kr. 2538

Øgruppen Kap Verde ligger i Atlanterhavet ud for Senegals kyst, og her mødes du af livsmottoet “no stress”. Denne rejse tager dig til øen Sal, der har smukke strande. I bor i Santa Maria, der er øens hovedby, hvor i blandet kan gå på opdagelse i de små hyggelige småbutikker, der sælger kurve, sjaler og smykker. På restauranterne kan I vælge fra menuer med fisk og skaldyr, der er fanget i havet udenfor. På Sal er der et solrigt og varmt klima, og ved de lange, brede strande blæser det behageligt. Tempoet på øen er behagelig og afslappende, så hvis du har brug for en ferie, der står på sol og afslapning, så er en solferie til Kap Verde det helt rigtige.

Solferie til Kap Verde

Det er på Travelmarket.dk, at I finder denne rejse. Hver opmærksom på at klikke på den rejse, hvor hotellet hedder Hotel Central.

Med dette tilbud bliver I nemlig indkvarteret på Hotel Central, der som navnet antyder, er placeret centralt i Santa Maria. Hotellet er perfekt, hvis du ønsker en base, der er tæt på alt, hvad Santa Maria har at tilbyde i form af restauranter, butikker og strandliv. Opholdet er inklusiv morgenmad, det er muligt at tilkøbe halvpension ved booking.

Santa-Maria-Sal-Cape-Verde-shutterstock_212098636

deal-screenshot

Skaermbillede-2018-11-27-kl.-10.50.43
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning