fra kr. 3572

Denne ferie er til de festglade mennesker, der gerne vil hygge sig og udforske det livlige natteliv i Rhodos by under sin ferie. Så hvis du ønsker fred og ro klokken ni, så er der ikke denne ferie, du skal booke.

I Rhodos by finder I både gode shoppingmuligheder, restauranter, den gamle bydel med bygninger, som er mange hundrede år gamle, og et farverigt natteliv.  Samtidig finder I to lange badestrande ved byen, så her er der altså tale om de helt perfekte rammer for en skøn solferie til Rhodos.

I bliver indkvarteret i det populære lejlighedskompleks Panorama, der er placeret i udkanten af Rhodos by. Her hersker en gæstfri atmosfære og en god stemning. Lejlighederne er simpelt indrettede og har plads til op til 4 personer. Alle har balkon og tekøkken. Panorama råder over et lille og skønt poolområde med swimmingpool, børnepool og en solterrasse, hvor du kan nyde solen. Her er også en udendørs, overdækket restaurant

Sunweb, der står bag rejsen, anbefaler især denne rejse til unge, der gerne ‘vil hygge sig på hotellet og udforske det livlige natteliv i Rhodos by under ferien’.

Solferie til Rhodos for de unge

Det er på Sunweb.dk, at du finder denne solferie til Rhodos. Her finder du også meget mere information om afrejsedatoer og priser.

Rhodos Beach shutterstock_314966468_smaller

 

 

 

deal-screenshot

rhodos
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning