fra kr. 1816
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

De Kanariske Øer er et sikkert feriehit året rundt! Og Tenerife er bestemt en af mine yndlingsøer i denne øgruppe. Mulighederne er simpelthen så mange her. Badeferie, aktiviteter, spændende historie og kultur samt en enestående natur på den vulkanske ø.

Læs også: Alt om vejr og klima på De Kanariske Øer

Solferie på Tenerife

På min fly finder har jeg fundet billige fly fra Kbh, via London til Tenerife fra blot 697,- den 2. – 9. februar. Bemærk der er en lang mellemlanding i Stansted på vej til Tenerife og først ankomst 3. februar. Hvis du vil undgå denne lange mellemlanding, så anbefaler jeg at tage afgangen klokken 7:20 fra Kbh med ankomst 18:20 på Tenerife, inkl returfly fra 952,-  se også skærmbilled nummer 3 i bunden af dealen.

På Tenerife har jeg fundet et fint 1*hotel i Puerto de la Cruz, Hotel Sun Holidays. Men lad dig ikke skræmme af, at hotellet kun har en stjerne. Flere gæster på TripAdvisor roser hotellet til skyerne og giver det stor værdi for pengene.
I kan nemlig overnatte her fra 373,- pr. nat i et delt dobbeltværelse.

deal-screenshot