fra kr. 3199

Årh Mallorca, du skønne, skønne ø! Dejligt klima, lækkert mad og masser af oplevelser. Den spanske ø er en populær destination blandt os danskere, og det er ikke svært at forstå hvorfor.

Her er både smukke kyster, naturskønne områder og solrige timer. En vandretur i bjergregion Serra de Tramuntana i den nordvestlige del af øen er et must for enhver naturelsker. Her finder du de højeste bjerge på øen, der tilbyder den bedste panoramaudsigt. Du bør også besøge den gotiske katedral i Palma og fæstningen Bellver Slot, der ligger omkring tre kilometer fra byen. Jeg vil også anbefale at leje en udlejningsbil og udforske øen på egen hånd. Der er mange gemte perler, du finder frem til i bil!

Solferie på skønne Mallorca

Det er på AarhusCharter.dk, at du finder denne rejse. Som lige nu kan bookes for den nette sum af, 3.199,- pr person ved to personer med afrejse den 24. august 2018. Det er dig også muligt at rejse på andre datoer her i sommeren og sensommeren.

Indlogeringen sker i lejligheder på hotel Mar Brava, i toværelseslejligheder med stue, køkkenniche, aircondition og balkon. Lejlighederne har plads op til 4 personer.

deal-screenshot

mal
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning