Solferie på skønne Mallorca

1 uges ferie på centralt beliggende lejlighedshotel i Ca'n Picafort inkl fly fra Billund eller Aarhus

  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1999

Årh Mallorca, du skønne, skønne ø! Dejligt klima, lækkert mad og masser af oplevelser. Den spanske ø er en populær destination blandt os danskere, og det er ikke svært at forstå hvorfor.

Her er både smukke kyster, naturskønne områder og solrige timer. En vandretur i bjergregion Serra de Tramuntana i den nordvestlige del af øen er et must for enhver naturelsker. Her finder du de højeste bjerge på øen, der tilbyder den bedste panoramaudsigt. Du bør også besøge den gotiske katedral i Palma og fæstningen Bellver Slot, der ligger omkring tre kilometer fra byen. Jeg vil også anbefale at leje en udlejningsbil og udforske øen på egen hånd. Der er mange gemte perler, du finder frem til i bil!

Solferie på skønne Mallorca

Det er på AarhusCharter.dk, at du finder denne rejse. Som lige nu kan bookes for den nette sum af, 1.999,- pr person ved to personer med afrejse den 5. oktober 2018. Det er dog også muligt at booke rejsen for sæson 2019 allerede.

Indlogeringen sker i lejligheder på hotel Maracaibo, i toværelseslejligheder med stue, køkkenniche, aircondition og balkon. Lejlighederne har plads op til 4 personer.

deal-screenshot

Capture