Solferie på Sicilien

En uges autentisk italiensk ferie inkl. lejebil og fly t/r

  • Hotel Tenuta di Roccadia
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 5158

En halv times kørsel fra vulkanen Etna, i den sydlige del af Italien, ligger dette hyggelige og idyliske landsted – Tenuta di Roccadia. Her står Pietro klar til at modtage dig på jeres solferie på Sicilien. Formentligt har en et glas vin klar til jer og nogle friskplukket oliven. Jeres ferie her ved Carlentini, midt imellem Catania og Siracusa, er i hvert fald 100 % autentisk og italiensk.

En lejebil under hele jeres ophold kompenserer for, at I har 12 km til stranden. Men på landstedet finder I nu også to pools, et hydromassage-bad, en restaurant samt diverse andre faciliteter. Eksempelvis heste at ride på, fodboldbane og legeplads. Med andre er stedet perfekt til familier med børn, som ønsker noget roligt og afslappende uden masseturisme.

Solferie på Sicilien inkl fly t/r og billeje

I finder denne rejse på Elizawashere.dk.

Værelserne ved Tenuta di Roccadia har plads fra to til fire personer (dog max tre voksne og et barn) og er derudover indrettet med air condition, køleskab, badeværelse samt satellit-tv. Der hører også en stor terrasse til, hvor I kan sidde og nyde udsigt over landskabet.

I kan benytte jer af dette ferietilbud fra maj og frem til oktober, også i højsæsonen i juni, juli og august. Bemærk dog at prisen varierer.

Jeres lejebil vil være en Fiat Panda eller tilsvarende. Der er dog også mulighed for at opgradere bilklassen, hvis dette ønskes. Bilen står klar til jer i lufthavnen, når I lander i Catania.

deal-screenshot