fra kr. 3798

Skal I gerne tyvstarte på sommeren ved at ligge på en græsk strand og solbade dagen lang? Så er tur til den græske ferieø, Samos, bestemt ikke nogen dårlig ide. Med dette tilbud, som jeg har fundet på Primotours.dk, kan I komme billigt afsted på solferie på Samos i slutningen af maj, hvor solen for alvor begynder at varme øen på. Hotellet var virkelig populært sidste sommer, og det er bestemt ikke uden grund. Beliggenheden er nemlig lige ud til stranden ved den smukke Mykali-bugt. Og selvom der er er 7 km ind til centrum af den livlig by Pythagorien, så kan I hurtigt nå centrum ved hjælp af den gratis shuttleservice fra hotellet.

Sensommerferie på Samos

Det er det simple, 3,5-stjernet hotel, Zefiros Beach, der tager imod jer på Samos. Hotellet bestyres af en græsk familie, som også vil være synlige på hotellet hele tiden og er klar til at hjælpe jer med selv det mindste.

Med beliggenheden 7 km fra centrum af Pythagorien, så undgår I også den værste masseturisme. Men med shuttlebussen kan I nemt komme ind til den hyggelige by med de brostensbelagte gader.

I bliver indlogere på store store lyse dobbeltværelser, som også har en møbleret balkon, hvorfra de fleste værelser også har en dejlig havudsigt. Mod tillæg er det muligt at få air condition på værelset.

Jeres ophold er med halvpension, som serveres fra en mindre buffet.

Capture (13)

deal-screenshot

samos
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning