fra kr. 2429

Holder du af at bo tæt på både by og strand, når du er på ferie. Vil du gerne have fornemmelsen af luksus og lidt mad inkluderet i dit ferieophold?
Så har jeg muligvis fundet det helt perfekte ferietilbud til dig her. Eksempelvis en uges ferie på Rhodos på 4-stjernet hotel lige ud ud til stranden og kun 325 meter fra Rhodos Bys centrum. Og så er der fly tur/retur fra både Billund, Aalborg og København igennem sommerhalvåret.

Første afgang er allerede i morgen, og det er billigt!

Solferie på Rhodos

Det er på Sunweb.dk, at jeg har fundet dette ferietilbud til dig. Priserne starter fra 2.429,- for en uges ferie. Men du kan også vælge at tage afsted i 3 dage eller helt op til 4 uger!

Indlogeringen sker på Hotel Blue Sky City Beach, der er et hotel som egner sig især til voksne, unge og familier med lidt større børn. Sunweb gør opmærksom på, at hotellet især er besøgt af unge mennesker i sommerperioden.

Det er muligt at vælge imellem flere forskellige værelser i bookingen. Lige fra enkelværelse til større dobbeltværelser med plads op til 3 personer. Nogle værelser har havudsigt. Der er flere forskellige pools, barer og restauranter på hotellet samt et wellnessområde.

deal-screenshot

rhodos
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning