Uge 42: Efterårsferie på Rhodos

Uge 42: 1 uges efterårsferie på strandhotel med halvpension og fly t/r

  • Hotel HOTEL BLUE SKY CITY BEACH
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider Halvpension
Holidayguru recommends 06.06.16 til 13.06.16
p.p. from kr. 3639

Holder du af at bo tæt på både by og strand, når du er på ferie? Vil du gerne have luksus og mad inkluderet i dit ferieophold?
Så har jeg fundet det helt perfekte ferietilbud til dig . Eksempelvis en uges ferie på Rhodos på 4-stjernet hotel lige ud ud til stranden og kun 325 meter fra Rhodos Bys centrum. Og så er der fly tur/retur fra både Billund, Aalborg og København igennem sommerhalvåret.

Hoteller har åbent fra juli til sidst i oktober, så I kan både tage hertil på sommer- eller efterårsferie. Vil I afsted i uge 42, i skolernes efterårsferie, kan I komme afsted fra 3.639,- pr. person ved 2 personer.

Uge 42: Efterårsferie på Rhodos

Det er på Sunweb.dk, at jeg har fundet dette ferietilbud til dig. Dette tilbud tager udgangspunkt i en uges ferie fra den 16.- 23. oktober. I kan dog rejse fra 3-10 dage på masser forskellige datoer.

Indlogeringen sker på Hotel Blue Sky City Beach, der er et hotel som egner sig især til voksne, unge og familier med lidt større børn. Sunweb gør opmærksom på, at hotellet især er besøgt af unge mennesker i sommerperioden.

Det er muligt at vælge imellem flere forskellige værelser i bookingen. Lige fra enkelværelse til større dobbeltværelser med plads op til 3 personer. Nogle værelser har havudsigt. Der er flere forskellige pools, barer og restauranter på hotellet samt et wellnessområde.

deal-screenshot

rhdos