fra kr. 2829

Skal sommerferien i år være solrig og fuld af dejlige oplevelser, så tjek dette tilbud, der tager dig på solferie på Malta:. 7 eller 14 overnatninger på hotel inkl. morgenmad, fly tur-retur fra København eller Billund, udflugter til laguner og grotter, havne-cruise og transport mellem lufthavnen og hotellet. 

Malta er en øgruppe med fem øer i Middelhavet, der ligger syd for den italienske ø Sicilien. Med dette tilbud kommer I til at bo på Plaza Regency Hotels, der er beliggende på Maltas berømte Sliema-promenade. Køreturen fra lufthavnen tager ca. 20 minutter. Udover hotelophold, så indeholder jeres rejse også Jeep-tour med transport til og fra hotellet, færgebilletter til Gozo, 20 minutters powerbådtur via Blue lagoon og Comino-grotter samt frokost. Gozo er Maltas grønne søsterø, og den næststørste beboede ø ved Malta med fantastiske naturomgivelser, hvilket betyder de grønneste områder på Malta og store klippeformationer, der strækker sig ud over havet.

På Malta er der masser af oplevelser. Hvis I leder efter storbyliv, så besøg St. Julians. Her er der mange gode restauranter med mad fra alle hele verden. Hvis I ønsker at spise på jeres hotel, så er det også muligt. Plaza Regency Hotels (3,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 997 anmeldelser) har to barer, et pizzeria, en restaurant og en lækker solterrasse med swimmingpool.

Solferie på Malta

Hvis solferie på Malta lyder som en skøn ferie, så skynd dig ind på Travelbird.dk. Her finder du tilbuddet, der inkluderer 7 eller 14 overnatninger på hotel, morgenmad, fly tur-retur fra København eller Billund, udflugter til laguner og grotter, havne-cruise og transport mellem lufthavnen og hotellet.

I bor på Plaza Regency Hotels (3,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 997 anmeldelser), der faktisk er to hoteller, da de er forbundet med en gangbro. Placeringen er ned til Middelhavet, og I bliver indkvarteret på dobbeltværelse med TV, telefon, aircondition og eget badeværelse med bad, toilet og hårtørrer.

The world famous Azure Window in Gozo island, Malta
Naturfænomenet Det blå vindue på Gozo

 

 

 

 

deal-screenshot

malta ny
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning