Solferie på Malta med udflugt til Gozo

4, 5, 7, 8, 10 eller 11 nætter inklusiv fly, transfer

  • Hotel Plaza Regency Hotels
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
Holidayguru recommends 27.04.16 til 21.10.16
p.p. from kr. 2339

Skal den næste ferie være solrig og fuld af dejlige oplevelser, så tjek dette tilbud, der tager dig på solferie på Malta: 4 – 11 overnatninger på 3-stjernet hotel inkl. morgenmad, fly tur-retur fra København, hamborg eller Billund, og lufthavnstransfer.

Malta er en øgruppe med fem øer i Middelhavet, der ligger syd for den italienske ø Sicilien. Med dette tilbud kommer I til at bo på Plaza Hotel Sliema, der er beliggende på Maltas berømte Sliema-promenade. Køreturen fra lufthavnen tager ca. 20 minutter.

På Malta er der masser af oplevelser. Hvis I leder efter storbyliv, så besøg St. Julians. Her er der mange gode restauranter med mad fra alle hele verden. Hvis I ønsker at spise på jeres hotel, så er det også muligt. Hotellet har to barer, et pizzeria, en restaurant og en lækker solterrasse med swimmingpool.

Solferie på Malta med udflugt til Gozo

Hvis solferie på Malta lyder som en skøn ferie, så skynd dig ind på Travelbird.dk, hvor du finder mere info om  tilbuddet.

I bor på Plaza hotellet, der faktisk er to hoteller, da de er forbundet med en gangbro. Placeringen er ned til Middelhavet, og I bliver indkvarteret på dobbeltværelse, som har plads op til 4 personer. Værelset er indrettet med TV, telefon, aircondition og eget badeværelse med bad, toilet og hårtørrer.

1