Mallorca – danskernes yndlings sommerø. Men her er nu også hyggeligt i forårsmånederne, når solen igen begynder at varme, og blomster springer ud.

Tag på vinter- eller forårsferie til Mallorca med dette tilbud fra Travelbird, nærmere betegnet Palma de Mallorca. I kan selv vælge, om I vil være afsted i 3, 5, 7 eller 10 overnatninger inklusiv morgenmad og fly. Det er også muligt at opgradere til halvpension og dobbeltværelse med boblebad. Det må jo gerne være lidt luksus.

Men vær hurtig. Der er kun 7 dage tilbage af tilbuddet.

Læs også: Rejsetips til Palma de Mallorca

Super billig solferie på Mallorca

Med denne deal bliver I indlogeret på det lækre Amic Hotel Horizonte***, der ligger i et roligt område tæt på øens hovedstad Palma de Mallorca. Her bor I tæt på den hyggelige havn, butikker, barer og restauranter. Fra hotellets øverste etage har I en fantastisk udsigt over området. Hotellet har desuden en udendørs pool, hvor I kan slappe af og nyde solen.

I bor på et dobbeltværelse med plads til 3 voksne. I kan være heldige, at dobbeltværelset har havudsigt eller eget boblebad. Med I tilbuddet får I desuden 4 timers cykelleje, så I kan cykle rundt i solen. I får også fri entré og et glas cava på Mallorca Casino.

Morgenmad er desuden inkluderet i prisen, men under bookingen kan I vælge at opgradere til halvpension.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning