Solferie på lækkert voksenhotel på Kreta

Ferie på voksenhotel på Kreta inkl. halvpension samt fly tur-retur

  • Hotel Hotel The Island
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider Halvpension
p.p. from kr. 4354

Her er der tale om en afslappende ferie, hvor tosomheden er i fokus. Hvis du foretrækker at holde ferie uden børn, så er denne ferie, der indkvarterer jer på lækkert voksenhotel på Kreta (hvor aldersgrænsen er 16 år), lige i skabet!

Hotel The Island (4,5 ud af 5 på TripAdvisor) er et voksenhotel, der ligger på Østkreta. I kan nyde solens stråler ved poolområdet eller på stranden, som nås ved blot at krydse strandpromenaden. Om aftenen kan I opleve den imponerende solnedgang over havet. Opholdet er inklusiv halvpension, og maden nyder i hotellets restaurant, der bl.a. giver jer rig mulighed for at smage på det græske køkken. Efter middagen kan I bestille en drink i baren, hvor der underholdes med levende musik 6 aftener om ugen.

Sunweb, der udbyder rejsen, skriver: “Hotel The Island er et af vores bedste hoteller på Østkreta og anbefales til alle, der gerne vil holde voksenferie i komfortable og smukke omgivelser.”

Solferie på lækkert voksenhotel på Kreta

Hvis en solferie på voksenhotel i skønne omgivelser lyder tiltrækkende, så klik ind på Sunweb.dk.

På Hotel The Island, kan der vælges mellem både enkeltværelser og helt op til tre personers værelse. Men også suites med egen pool, hvis I trænger til en omgang privat luksus. Det er også muligt at bestille roomservice under opholdet på dette voksenhotel på Kreta.

 

deal-screenshot