fra kr. 4639

Her er der tale om en afslappende ferie, hvor tosomheden er i fokus. Hvis du foretrækker at holde ferie uden børn, så er denne ferie, der indkvarterer jer på lækkert voksenhotel på Kreta (hvor aldersgrænsen er 16 år), lige i skabet!

Hotel The Island (4,5 ud af 5 på TripAdvisor) er et voksenhotel, der ligger på Østkreta. I kan nyde solens stråler ved poolområdet eller på stranden, som nås ved blot at krydse strandpromenaden. Om aftenen kan I opleve den imponerende solnedgang over havet. Opholdet er inklusiv halvpension, og maden nyder i hotellets restaurant, der bl.a. giver jer rig mulighed for at smage på det græske køkken. Efter middagen kan I bestille en drink i baren, hvor der underholdes med levende musik 6 aftener om ugen.

Sunweb, der udbyder rejsen, skriver: “Hotel The Island er et af vores bedste hoteller på Østkreta og anbefales til alle, der gerne vil holde voksenferie i komfortable og smukke omgivelser.”

Solferie på lækkert voksenhotel på Kreta

Hvis en solferie på voksenhotel i skønne omgivelser lyder tiltrækkende, så klik ind på Sunweb.dk.

I kan rejse i perioden fra midten af maj til start af oktober. Altså, også henover sommeren, hvis I har lyst.

På Hotel The Island, kan der vælges mellem både enkeltværelser og helt op til tre personers værelse. Men også suites med egen pool, hvis I trænger til en omgang privat luksus. Det er også muligt at bestille roomservice under opholdet på dette voksenhotel på Kreta.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning