Solferie på Kreta

1 uge på et lækkert lejlighedshotel inkl fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund

p.p. from kr. 2669

Kreta er et populært rejsemål blandt os danskere, og det forstår man godt. Dejligt klima, skøn natur og søde, gæstfrie mennesker. Med denne ferie bliver I indkvarteret på hotel på Kreta, hvor I har cirka 50 meter til stranden, og opholdet er inklusiv halvpension. Det betyder, at morgenmad og aftensmad er inkluderet i prisen.

I kan læse mere om middelhavsparadiset Kreta i denne artikel: ‘Grækenlands 10 smukkeste øer‘. På Kreta skinner solen året rundt og her er en smuk natur.

I denne deal går turen til byen Piskopiano ved Hersonissos, der ligger i den østlige del af Kreta, ikke langt fra Malia og Iraklio. Her finder du spændende strandområder med klipper, huler og klart blåt vand.

Solferie på Kreta

Det er på Sunweb.dk, at jeg har fundet dette tilbud til en solferie på Kreta for næste år. Book allerede nu og spar penge!
1 uge inkl hotelopholdet, flyet t/r og lufthavnstransferen kan gøres fra bare 3.099,-

I bliver indkvarteret på lejlighedshotellet Bella Vista, der er et lille hyggeligt hotel med super anmeldelser på TripAdvisor. Her kan du få enten en studiolejlighed med plads til 2 personer eller en 2-værelseslejlighed med plads op til 4 personer. Alle lejlighed er med balkon og et minikøkken.

På hotellet kan du slappe af ved poolområdet og nyde en drink i poolbaren. Eller du kan tage bussen ned til den populære Star Beach strand eller centrum af Hersonissos, hvor alle muligheder for shopping, restauranter og græsk hygge er åbne.

deal-screenshot

Capture