Ferie på Korfu

6 dages ferie i uge 7 på et lækkert hotel tæt på vand og by, inkl morgenmad og fly t/r

  • Hotel Unknown
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1791

Ferie på Korfu, en af Grækenlands smukkeste øer. Ja tak! Et perfekt sted at få lidt vintersol, og så endda i skolernes vinterferie i uge 7. Du kan forvente milde temperaturer på 11-15 grader og op til 8 timers solskin per dag.

På Korfu kan du glæde jer til skøn natur, dejlige strande og smukke byer. Korfu er en af de grønneste øer i det græske ø-hav. Jeres hotel er placeret på en bakkeskråning, så I kan se frem til en pragtfuld udsigt over byen og bugten. Her er et lille poolområde, hvor du kan tage en afkølende dukkert i swimmingpoolen. Der er også solsenge, så du kan nyde solen og slappe af. Gouvias skønne stenstrand og det livlige centrum ligger i gåafstand herfra, så I har ikke langt til restauranter og shopping.

Solferie på Korfu i uge 7

Det er med min fly finder, at jeg har fundet billige returbilletter til Korfu fra København. Fra 8. – 13. februar fra blot 818,-
På TripAdvisor.dk har jeg ligeledes fundet et billigt og lækkert 3*hotel tæt på strand og by, ikke langt fra hovedbyen Korfu. På Sunset Hotel, kan du ikke bare nyde solnedgangen, du kan også slappe af i de store værelser, ved poolområdet samt nyde den gratis daglige morgenmad fra blot 389,- pr. nat i et dobbeltværelse.

deal-screenshot