Solferie på Walkirias Resort ved Gran Canaria

7 dage på 3*hotel med fly fra København samt lufthavnstransfer

  • Hotel Walkirias Resort
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 3107

Leder du efter en dejlig solferie på Gran Canaria? Så har Sunweb.dk denne deal til dig! Du får eksempelvis 7 dages ferie (færre eller flere dage er også muligt) i populært lejlighedskompleks i skønne Playa del Inglés. Ferien inkluderer fly tur-retur fra København samt lufthavnstransport til og fra dit hotel, og kan bookes fra november i år og helt frem til august næste år – alle måneder inklusiv.

Solferie på Walkirias Resort ved Gran Canaria

Nyd solen og varmen i lækre omgivelser. Du vil blive indkvarteret på Walkirias Resort, som har en god beliggenhed i Playa del Inglés i gåafstand til stranden og tæt på centrum. Hotellet ligger blot et stenkast fra det store Yumbo shoppingcenter, hvor der er både butikker, barer og restauranter, som du kan udforske.

Lejlighederne er enkelt møblerede, har plads til op til 4 personer og er indrettet med egen balkon og tekøkken, hvor det er muligt at tilberede lette retter. Du kan også nyde godt af Walkirias’ poolområde med swimmingpool, børnepool og solterasse, så du har masser af muligheder for at slappe af.

deal-screenshot