fra kr. 4705

Da jeg så dette koncept på Elizawashere.dk, blev jeg glad. ”Eliza was here” betyder rejser, hvor fly, indkvartering og billeje altid er inkluderet i prisen. På den måde kan du udforske uopdagede strande og opleve små landsbyer langt væk fra masseturismen. I dette tilbud her præsenterer jeg dig for en solferie på Gozo, Maltas lillesøster.

Den lille og fredelige ø Gozo byder velkommen med sit langsomme tempo, masser af historie, badestrande, spændende dykkersteder og kulinariske oplevelser med lokale råvarer.

Her er der plads til at slappe af og nyde en ferie i lige præcis dét tempo, I synes er bedst. Gozo består nemlig udelukkende af smukke kyster og små autentiske landsbyer. I kommer til at bo i en speciel landsby: Tal-Fanal Village. Det betyder ‘landsbyen ved fyrtårnet’, og Tal-Fanal Village ligger i rolige og fredelige omgivelser, men I er alligevel i hovedstaden Victoria på ingen tid.

I kommer til at bo i lejlighed, der er opført i traditionel stil, og alle terrasser vender ud mod en fælles gårdsplads. De 26 lejligheder i Tal-Fanal Village er anlagt omkring den skønne swimmingpool. Her finder du liggestole, parasoller og palmer.

Solferie på Gozo inkl fly t/r og billeje

I finder denne rejse på Elizawashere.dk. Der er tre forskellige lejligheder at vælge imellem i bookingen. De har plads fra 1 og op til 5 personer. Alle lejligheder har eget køkken samt en terrasse eller balkon.

gozo 1

deal-screenshot

deal malta
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning