fra kr. 4729

Nu har du chancen for at stikke af fra den danske vinter eller planlægge ferien for næste år. Med dette tilbud fra Travelbird kan du nemlig rejse til Fuerteventura lige fra december i år til oktober i næste år.

Uanset hvornår du rejser, så er der all inclusive på hotel, Ereza Dorado Suites, og flyet er inkluderet i prisen, ligesom transferen fra lufthavnen er. I bestemmer selv, om I vil flyve fra København eller Hamburg, eller om I vil være afsted 7, 9 eller 14 dage. Priserne starter fra 4.729- pr. person

Solferie på Fuerteventura

Hvis du ikke kender til øen Fuerteventura, så fortvivl ej. Den er nemlig knapt så besøgt som sine søsterøer blandt de Kanariske øer, Gran Canaria og Tenerife. Men den er mindst lige så skøn. Vulkanisk landskab, grøn natur og sorte, men også gyldne, strande. I finder det hele her. Og sammen med de milde temperaturer året rundt er den et yndet feriemål for alle.

I bor på værelser med plads op til tre personer samt to mindre børn. Fra morgen til aften har I all inclusive på hotellet, så det er bare at gå ombord i buffetten.

1

deal-screenshot

fuerto
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning