fra kr. 3998

At holde solferie på Costa del Sol i Sydspanien er en klassiker. Her er lange, solrige dage, gyldne strande og små, hyggelige feriebyer. I kan tilbringe dagene på stranden, på marinaen i Benalmádene, tage en tur til Torremolinos eller tage børnene med i Spaniens største vandland, Aqualandia. Jeg har nemlig fundet et fint tilbud på en pakkerejse til Costa del Sol. Læs mere herunder.

Solferie på Costa del Sol

Med dette tilbud fra Suntours.dk kan I vælge imellem 7 eller 14 dages solferie på Spaniens solkyst. I bliver indlogeret på det lækre strandhotel San Fermin, der ligger nær stranden og marinaen i Benalmádena. Fra hotellet har I nem adgang til både Torremolinos og de øvrige byer på kysten.

Hotellet har en stor, smuk have, hvor der både er voksen- og børnepool, solsenge (koster ca. 2 Euro per dag) og parasoller. På hotellet har I også mulighed for at spille bordtennis, tennis og billard (alle mod gebyr). Hotellet har både bar og restaurant

Jeres ophold her inkluderer halvpension, hvilket vil sige, at I har morgenmad og aftensmad, ekskl. drikkevarer til aften, med. Hvis I hellere vil have morgenmad + frokost, kan I aftale det med hotellet med ankomsten.

I kan rejse afsted mellem maj og oktober 2019, men det er billigst at rejse i maj.

deal-screenshot

Capture