fra kr. 3710

Her er der tale om en afslappende ferie, hvor tosomheden er i fokus. Hvis du foretrækker at holde solferie uden børn, så er denne ferie, der indkvarterer jer på lækkert voksenhotel lige i skabet!

MPM Hotel Orpheus er et charmerende voksenhotel i den nordlige del af Sunny Beach. Tæt på hotellet har I adgang til byens mange tilbud og den smukke sandstrand. Hotellet er græskinspireret, og der hersker en dejlig, afslappende atmosfære her. Hotellets have er prydet af skulpturer, springvand og farverige blomster. Her er også et dejligt poolområde, hvor I kan blive kølet ned. Derudover er der en overdækket terrasse, hvor I kan nyde kølige drinks fra poolbaren i de komfortable loungemøbler.

Sunweb, der står bag rejsen, anbefaler denne rejse til alle, der vil ‘bo centralt og nyde ferien uden børn’.

Solferie på charmerende voksenhotel i Sunny Beach

Find den skønne ferie på Sunweb.dk. Netop denne har Sunweb valgt at give mærkaten ‘Sunweb Secrets’. Ifølge Sunweb, skal du vælge Sunweb Secrets, hvis du vil “nyde ferien på små, charmerende hoteller. Her bor du på rejsemål – væk fra de tætbefolkede turistområder. Sunweb Secrets giver dig en ferie, hvor charmerende omgivelser, komfort og lokal gæstfrihed forenes på bedste vis og alt dette til en rigtig god pris”. Det er jo ikke dumt!

sunny

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning