fra kr. 3419
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Turgutreis er en moderne ferieby, som ligger på den vestlige del af Bodrum-halvøen, ca. 20 km fra Bodrum. Turgutreis er den andenstørste by på Bodrum-halvøen og har været besøgt af udenlandske feriegæster siden begyndelsen af 1970’erne. Og nu kan I tage på en lækker solferie til Bodrum-halvøen med dette tilbud fra Sunweb!

Image with ID: 65542 not Found

Solferie på Bodrum-halvøen

Hotel Mio Bianco, som I skal bo på under jeres ophold, er et familievenligt all inclusive hotel – som ligger i et roligt område – så det er perfekt til familier! Hotellet ligger ca. 8 km fra feriebyen Turgutries. Værelserne er pæne og hyggelige indrettede. Hotellet har et meget familievenligt poolområde, med børnepool og poolbar til de voksne. I kan evt. vælge et familieværelse med direkte adgang til poolen.

deal-screenshot

deal-tyrkiet