fra kr. 2799

Rhodos er lige med behagelige temperaturer året rundt, smukke strande, lækker mad og dejlig stemning. Du kan komme helt ned i gear og få et skud D-vitaminer. Så der er absolut ingen grund til at blive hjemme – tag afsted på solferie på Rhodos i maj.

Med dette tilbud bor I på skønt all inclusive hotel lige ved stranden på Rhodos. I flyver tur-retur fra Aalborg, og prisen starter fra 2.799 pr. person.

På smukke Rhodos kan du se frem til seværdigheder som Sommerfugledalen, som – navnet antyder – er fyldt med smukke sommerfugle. Naturen her er ligeledes betagende, og du behøver ikke være sommerfugle-ekspert for at nyde en tur hertil. Læg også vejen forbi Lindos, der er en af de mest imponerende, arkæologiske seværdigheder på Rhodos. Det dramatiske landskab er omgivet af den postkortsmukke og mere moderne by. De snoede stræder og hvidkalkede huse præger byen, og højt oppe troner et akropolis med antikke templer. Her finder du vigtige arkæologiske punkter, men der er mange andre interessante antikke ruiner fordelt ud over byen.

Solferie på Rhodos på all inclusive hotel ved stranden

Det er SunCharter, der arrangerer denne all inclusive solferie på Rhodos.

I bliver indkvarteret på Oceanis Hotel, der er et dejligt hotel med en rolig beliggenhed. Det er placeret centralt i forhold til både stranden og aktiviteter, og overalt på hotellet er pænt og rent, og dette hotel er foretrukket blandt mange stamgæster fra Primo Tours gennem årerne. Hotellet har en skøn solterrasse, der byder på en fantastisk udsigt over det smukke, azurblå hav. Der er også en swimmingpool, en separat børnepool, liggestole og parasoller. I pool-/snackbaren serveres der kølige drinks og lette frokostretter. Hotellet er omgivet af grønne planter og palmer, og I kan se frem til underholdningsprogram på hotellet i både dags- og aftentimerne, som personalet står for.

Jeres dobbeltværelse har bad og toilet, hårtørrer, aircondition, køleskab, telefon, satellit-tv og safetyboks. Der er udsigt til byen, bjergene eller havet.

Oceanis Hotel ligger cirka 20 meter fra stranden, der er let-stenet, så badesko anbefales. Man skal passere en trafikeret hovedvej for at komme dertil. Komplekset er bygget, så man ikke oplever støj udefra. Derudover er der kort gåafstand til de mange aktiviteter, restauranter, butikker og barer i området.  Komplekset er bygget således, at man ikke oplever støj udefra, men blot nyder de mange faciliteter på stedet.

Denne rejse er all inclusive, så morgen-, middags- og aftensmad, samt frie lokale drikkevarer er inkluderet i prisen. Derudover er snackbar samt is også inkluderet.

all rhodos

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning