fra kr. 2999

Rhodos er lige med behagelige temperaturer året rundt, smukke strande, lækker mad og dejlig stemning. Du kan komme helt ned i gear og få et skud D-vitaminer. Så der er absolut ingen grund til at blive hjemme. Her er et tilbud, der gælder til sommerhalvåret.

Med dette tilbud bor I på skønt all inclusive hotel lige ved stranden på Rhodos. I flyver tur-retur fra Aalborg, og prisen starter fra 2.999 pr. person.

På Rhodos kan I se frem til en skøn blanding af kultur, natur og strandliv. Lige fra sommerfugledalen, til bugter med det lækres badevand og gamle ruiner af græske bygninger. Rhodos byder på noget for en hver!

Solferie på Rhodos på all inclusive hotel ved stranden

Det er SunCharter, der arrangerer denne all inclusive solferie på Rhodos.

Indlogeringen sker på Eden Roc Hotel & Bungalow, der ligger direkte ud til vandet ca 4 km fra Rhodos By. Hotellet er perfekt til familie med legesyge børn og vandhunde- Her er tre poolområder, hvoraf to af dem har vandrutsjebaner.
I bor på dobbeltværelse med plads op til 3 personer. Alle værelser har tv, køleskab, aircondition, pengeboks samt stort badeværelse med hårtørrer. Der er ligeledes en balkon til værelserne samt gratis wifi.

deal-screenshot

Capture (1)