Solferie på Zakynthos

1 uges ferie på populært hotel inkl. fly tur-retur

  • Hotel CALLINICAS HOTEL
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 2999

Zakynthos er den sydligste ø i Det Ioniske Hav, og …. ja, hovedstaden hedder Zakynthos! Øen har sin egen lufthavn, og der er masser af gode transportmuligher. En af de mest berømte seværdigheder på øen er Blue Caves i den nordlige del af øen – vandet inde i disse huler har en lyseblå farve, og der er bådture hertil, så du kan tage et nærmere kig selv.

På Zakynthos finder du den betagende strand Navagio, hvor du kommer tæt på vraget af en gammel smuglerbåd, der er skyllet op på kysten. Der er masser af bådture på Zakynthos, som du absolut skal prøve – den lille ø Marathonissi (eller Turtle Island), som er meget idyllisk, er værd at besøge, og er let at komme til fra Zakynthos. På det nordligste punkt på øen er den lille landsby Tsilivi, som er et glimrende sted at tage til, hvis du har lyst til en vandretur, hvor du kan opleve ruiner af en gammel venetiansk observationspost – og fantastisk sted at bade! Zakynthos tilbyder en kombination af moderne kultur og fantastiske historie.

Solferie på Zakynthos

Det er på grænsen mellem byen Tsilvi og helt uspoleret landskab, at ditlejlighedshotel er placeret. Hotel Callinicas er et populært hotel med herlig feriestemning og med en gæstfri værtsfamilie. Du kan nyde livet på solterrassen, hvor blomster og grønne områder er med til at skabe en dejlig atmosfære. Her er også en lækker swimmingpool, hvis du har brug for at blive kølet ned. Derudover er der en separat børnepool, liggestole, parasoller og hyggelig snackbar. Fra Callinicas kan man på 10-15 minutter gå til det livlige Tsilivi med de mange restauranter, butikker og græske tavernaer. Der er et minimarked lige i nærheden. ÅrhusCharter, som arrangerer rejsen, skriver, at Hotel Callinicas er et godt valg for alle, som ønsker dejlige rolige omgivelser og alligevel alle forlystelser indenfor gåafstand.

Du bor i toværelseslejligheder med køkkenniche, eget bad, balkon og plads op til fire voksne samt et barn under 12 år.

deal-screenshot

Capture