Ferie i Bodrum

Bo i lejlighedskompleks 50 meter fra stranden inkl. halvpension, fly tur-retur samt lufthavnstransport

  • Hotel Summer Garden
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 2204

Med denne ferie i Bodrum bor I i lejlighedskomplekset Summer Garden, der er placeret 300 meter fra centrum af Bitez og endnu kortere fra stranden, nemlig kun 50 meter. Summer Garden råder over en hyggelig restaurant samt to barer, herunder en poolbar, hvor I kan hente forfriskninger, når I slapper af ved swimmingpoolen. Der er også en separat børnepool med vandrutsjebane.

Alle ferielejligheder har tekøkken, hvor I selv kan tilberede lette retter. Derudover er sovesofa standard, og alle balkoner har udsigt til pool eller have. Der ligger et minimarked i selve komplekset, hvor I kan handle ind. Ellers kan I også finde indkøbsmuligheder i Bitez, der er en hyggelige lille ferieby med udsigt til citrusplantager på den ene side og havet på den anden. Her er charmerende hvidkalkede huse, en moské og et et lille udvalg af butikker. Langs strandpromenaden ligger et godt udvalg af restauranter.

Fra Bitez kan I også tage dolmus ind til Bodrum, der er den nærmeste større by med blandt andet et ugentligt marked, der er et besøg værd.

Ferie i Bodrum på Tyrkiets sydkyst

Det er på Sunweb.dk, at I finder denne skønne rejse. I kan rejse til dette hyggelige hotel ved Bitez i perioden fra august til oktober. I kan flyve fra Billund og København.bodrum

deal-screenshot

deal-bodrum