fra kr. 4589

Brug for lidt sol og farve i vinterhalvåret? Så se her. Nu kan I nemlig komme med Sunweb til skønne Tenerife til vinter. Turen her går til den livlige ferieby Playa de Las Américas ligger på den sydlige del af Tenerife, mellem Los Cristianos og Costa Adeje.

Langs kysten i Playa de Las Américas løber en sti, hvor man kan nyde synet af havet, der slår ind over de store lavasten. Stien bliver til strandpromenaden, hvor den dejlige sandstrand indbyder til afslapning i solen, og her kan I leje parasoller og solsenge. Shopping i Playa de Las Américas foregår hovedsageligt i byens store shoppingcenter, Safari Centro Comercial, hvor der findes et godt udvalg at internationale tøjkæder, restauranter og caféer. I byen findes dog også en del eksklusive butikker, som bl.a. handler med smykker og kendte mærkevarer.

Har I lyst er der mulighed for at komme på forskellige udflugter fra Playa de Las Américas, enten via turfirmaer eller i egen lejebil. Her vil jeg klart anbefale en tur til vulkanen Teide. Området er virkelig spændende og øde, lidt som en anden planet. Er I til action og vandrutsjebaner, kan I besøge det populære vandland, Siam Park, som ligger i udkanten af Playa de Las Américas. Den er af mange blevet udnævnt til verdens bedste vandland!

Nyd en vinter i varmen med solferie på Tenerife

Det er på Sunweb.dk I finder denne solferie til Tenerife til vinter.

I bliver indkvarteret på Hotel Dreamplace Noelia Sur som er et populært voksenhotel beliggende i hjertet af Playa de Las Américas. Her bor I tæt på byens restauranter, barer og butikker, og i gåafstand til stranden. Hotellet har et dejligt poolområde med solterrasse og en poolbar, og den store swimmingpool er opvarmet i vinterhalvåret. Opholder halvpension, hvor måltiderne nydes i hotellets buffetrestaurant. Hotellet har en aldersgrænse på 18 år, så her kan I nyde en dejlig voksenferie!

tenerifevinter1

deal-screenshot

tenerifevintersnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning