fra kr. 4419

Den kanariske ø Tenerife er en yndet feriedestination, hvor du både kan slappe af på strandene og være aktiv i bjergene. Fra sidstnævnte har du en fantastisk udsigt over landskabet og øen, der er den største af de Kanariske Øer. Det er samtidig den grønneste og smukkeste. Tenerife lokker med sine sandstrande, hyggelige promenader og charmerende kystbyer – så uanset, om du er til vandreture, shopping, solbadning, golf eller afslapning, så er det muligt på øen.

Det er især en god ide at leje en bil. Så kan du på egen hånd i dit helt eget tempo tage på opdagelse på Tenerife!

Solferie på Tenerife

Med dette rejsetilbud fra Travelbird.dk kommer I til at bo på øens nordside i Puerto de la Cruz. Herfra kan I både solbade på stranden Las Teresitas, eller tage på udflugt til Teide Nationalpark på øens østligste punkt, hvor I finder vulkanen Teide.

I overnatter på det 4-stjernede Hotel Blue Sea Puerto Resort, der er placeret tæt på stranden. Der er to swimmingpools med børnebassin, en restaurant, en poolbar, multi-sportsbaner, et fitness-center og en legeplads. Der er desuden et spa-område, hvor I kan tilkøbe massage eller slappe af i saunaen. Der er en børneklub på hotellet, der arrangerer sjove aktiviteter for børn i alle aldre, om aftenen er der temamiddag i restauranten og underholdningsshows.

I bor på et dobbeltværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer, og desuden indrettet med aircondition, TV (mod betaling), pengeskab (mod betaling) og terrasse eller altan.

Solferie på Tenerife

deal-screenshot

Capture