fra kr. 2349

Skal årets ferie indeholde sol, strand og afslapning, så har jeg fundet den perfekte ferie her!

7, 9 eller 14 overnatninger på Hotel Mercè i Costa Brava, inklusive halvpension og fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg. Pris fra 2349,- pr. person. Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

I bor i byen Pineda de Mar i området Costa Brava på Spaniens kyst, og her kan I nyde det lune middelhavsklima. Jeres familievenlige hotel ligger kun 10 minutters gang fra en skøn badestrand, hvor I kan tage på hyggelige strandture. Hvis I har lyst til lidt storbyliv, så kan I hoppe på toget på stationen, der kun ligger 750 meter fra hotellet. Herfra kommer I til Barcelona på ca. en time. Barcelona er en skøn storby, og jeg har samlet mine bedste tips og tricks i artiklen: ‘De bedste tips til en sommertur til Barcelona‘.

Hotellet ligger i Pineda de Mars gamle bydel, og på hotellet finder I både en swimmingpool, en solterrasse med liggestole og et legeområde for familiens yngste medlemmer. Opholdet er inkl. halvpension (det er muligt at opgradere til helpension -se priser på Travelbird.dk), og jeres morgenmad og middag serveres i den tilhørende restaurant. Lettere anretninger og kolde drikkevarer kan købes i caféen eller i poolbaren.

Solferie på Spaniens kyst i Costa Brava

Det er på Travelbird.dk, at du finder denne skønne solferie.

I bor på et hyggeligt værelse, der er indrettet i klassisk middelhavsstil. Værelserne er udstyret med TV, værdiboks og eget badeværelse med hårtørrer.

costa brava

 

 

 

deal-screenshot

brava scrren
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning