fra kr. 3299

Årh Mallorca, du skønne, skønne ø! Dejligt klima, lækkert mad og masser af oplevelser. Den spanske ø er en populær destination blandt os danskere, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Med denne ferie kommer I til at bo på Hotel Tryp Palma Bosque, der er placeret en kort gåtur fra Palma de Mallorcas strandpromenade og med gode busforbindelser til den centrale plads Plaza Epsaña.

Palma de Mallorca er Mallorcas hovedstad og ligger på øens sydlige kyst. Denne solferie kombinerer afslapning med sightseeing på bedste vis. På hotellet er der en stor solterrasse og 2 swimmingpools, hvoraf den udendørs er åben om sommeren og den indendørs om vinteren. Derudover kan I også tage en tur til stranden, hvis I vil en tur i havet. Når I får brug for nye oplevelser, så er der både historiske, kulturelle og kulinariske attraktioner på Mallorca.

Her er både smukke kyster, naturskønne områder og solrige timer. En vandretur i bjergregion Serra de Tramuntana i den nordvestlige del af øen er et must for enhver naturelsker. Her finder du de højeste bjerge på øen, der tilbyder den bedste panoramaudsigt. Du bør også besøge den gotiske katedral i Palma og fæstningen Bellver Slot, der ligger omkring tre kilometer fra byen. Jeg vil også anbefale at leje en udlejningsbil og udforske øen på egen hånd. Der er mange gemte perler, du finder frem til i bil!

Solferie på skønne Mallorca

Det er på Travelbird.dk, at du finder denne rejse.

Hotellets værelser er lyse og rummelige, og værelserne er indrettet med LCD-TV, aircondition, gratis wi-fi, minibar og møbleret altan eller terrasse samt eget badeværelse med hårtørrer.
Her er plads til maks. 2 voksne + 1 baby (0-2 år).

Palma de Mallorca Kathedrale

deal-screenshot

mallorca screen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning