fra kr. 2684

Hvis I ønsker en solferie, så er Tyrkiet ikke en dårlig idé. Og her har jeg fundet et dejligt All Inclusive hotel, der er beliggende roligt, men centralt i feriebyen, Alanya.

I bor på Hotel Blue Star, der er et stort, velfungerende og meget populært All Inclusive hotel. Hotellet råder over to poolområder, det ene med vandrutsjebaner. På hotellet kan I også spille billard eller bordtennis, og der er både underholdning for børn og voksne. Familiens yngste medlemmer kan hygge sig i miniklubben (her tales ikke dansk) eller hotellets legeplads. De voksne kan nyde de forskellige wellness-faciliteter såsom tyrkisk bad eller sauna (mod betaling), eller få brændt energi af i fitnessrummet (gratis)

Kleopatra stranden ligger cirka 1 kilometer herfra, og hotellet arrangerer gratis shuttlebus flere gange dagligt. Strandbaren er inkluderet i All Inclusive programmet, som er en del af denne rejse. Det betyder, at samtlige måltid og drikkevarer er inkluderet i prisen.

Solferie på populært All Inclusive hotel i Alanya

Det er på Sunweb.dk, at du finder denne All Inclusive ferie. Her kan du læse meget mere om de forskellige værelsestyper og se priser.

Alanya

deal-screenshot

bluestarsnap1
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning