fra kr. 2189

Skal årets ferie være solrig og fuld af dejlige oplevelser, så tjek dette tilbud, der tager dig på solferie på Malta:. 7 , 10 eller 14 overnatninger på hotel inkl. morgenmad, fly tur-retur fra København eller Billund, transport mellem lufthavnen og hotellet og morgenmad.  

Med dette tilbud kommer I til at bo på White Dolphin Complex, der ligger på den nordlige del af Malta, kun 2 minutters gang fra strandpromenaderne Qawra og Bugibba.  Der er knap 20 km til hovedstaden Valletta, hvor der er masser af spændende butikker, markeder, historiske bygninger og pladser. I kan også tage på en dagsudflugt til den bilfri ø Comino, der udover en fantastisk blå lagune, også er et paradis for dykkere og vindsurfere. Men hvis I hellere bare vil dase og slappe af, så er de herlige stande eller promenér i bugten ved Qawra, kun et stenkast fra hotellet.

Solferie på Malta

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne ferie.

Jeres hotel, White Dolphin Complex, er hyggeligt, og samtidig er det centralt beliggende. Her er en swimmingpool, have og et fællesområde med udsigt over bugten. Hotellets restaurant serverer delikatesser fra Middelhavet, men der er også mange andre barer og spisesteder i det omkringliggende område, hvor I kan nyde lækkert mad. Receptionen er åben 24 timer i døgnet, og i højsæsonen kan I se frem til aftenarrangementer med underholdning.

I bor i en 1-værelses lejlighed, hvor der er plads til 2 voksne og 1 barn 0-1 år. Den er indrettet med tekøkken, køleskab, mikroovn eller ovn, service samt potter og pander. Lejligheden har privat badeværelse og soveværelse med 2 enkeltsenge. Enkelte lejligheder har også altan.

malta 1

 

 

 

 

deal-screenshot

Malta screen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning