fra kr. 2189

Smut en uge eller to til Malta denne vinter eller til foråret. Her der dejligt lunt hele året. Denne deal fra Travelbird inkluderer  4, 5, 7 eller 14 overnatninger på hotel inkl., fly tur-retur fra København, Billund eller Hamborg samt transport mellem lufthavnen og hotellet.  

Med dette tilbud kommer I til at bo på White Dolphin Complex, der ligger på den nordlige del af Malta, kun 2 minutters gang fra strandpromenaderne Qawra og Bugibba.  Der er knap 20 km til hovedstaden Valletta, hvor der er masser af spændende butikker, markeder, historiske bygninger og pladser. I kan også tage på en dagsudflugt til den bilfri ø Comino, der udover en fantastisk blå lagune, også er et paradis for dykkere og vindsurfere. Men hvis I hellere bare vil dase og slappe af, så er de herlige stande eller promenér i bugten ved Qawra, kun et stenkast fra hotellet.

Solferie på Malta

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne ferie.

Jeres hotel, White Dolphin Complex, er hyggeligt, og samtidig er det centralt beliggende. I sommermånederne er her en swimmingpool, have og et fællesområde med udsigt over bugten. Hotellets restaurant serverer delikatesser fra Middelhavet, men der er også mange andre barer og spisesteder i det omkringliggende område, hvor I kan nyde lækkert mad. Receptionen er åben 24 timer i døgnet, og i højsæsonen kan I se frem til aftenarrangementer med underholdning.

I bor i en 1-værelses lejlighed, hvor der er plads til 2 voksne og 1 barn 0-1 år. Den er indrettet med tekøkken, køleskab, mikroovn eller ovn, service samt potter og pander. Lejligheden har privat badeværelse og soveværelse med 2 enkeltsenge. Enkelte lejligheder har også altan.

 

 

 

 

deal-screenshot

mlata
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning