fra kr. 3669

Cala d’Or er et meget populært rejsemål på Mallorca. Navnet betyder ‘den gyldne bugt‘ og det ligger på Mallorcas østkyst, ca. 65 km øst for Palma de Mallorca. Kyststrækningen består af adskillige små bugter som kaldes “calas” med sandstrande med meget klart vand. De små bugter giver jeres stranddage en virkelig hyggelig og afslappet atmosfære.

Jeres lejlighed, Palia Puerto del Sol, ligger i udkanten af det charmerende Cala d’Or i rolige omgivelser og i gåafstand fra stranden, Cala Llonga. Der er både 2- og 3-værelseslejligheder med plads op til seks personer. Alle lejligheder har egen møbleret terrasse.

Cala d’Or er en charmerende by, der primært består af lave, hvidkalkede huse. Her er også en flot marina, Port Petit, hvor I finder et godt udvalg af fiske- og tapasrestauranter.

Opholdet er med all inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er betalt hjemmefra. Det betyder, at I ikke behøver at hive pengepungen frem én eneste gang, når I først er ankommet! Det er da ferie 😉

Solrig sommerferie på Mallorca med all inclusive

Det er på Sunweb.dk, at du finder denne rejse. Her kan du læse meget mere om priser, faciliteter og rejsedatoer.

Indkvarteringen sker i rummelige, toværelses ferielejligheder med plads til op til seks personer. Alle er indrettet med balkon eller terrasse og ligger i lyse, lave bygninger. De omkranser et hyggeligt poolområde med flere swimmingpools, børnepools og solterrasse. Der er også flere grønne områder, hvor der er plads til at slappe af eller lege.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning