Solrig efterårsferie på Mallorca

Sidste chance: 5, 7 eller 10 dages solferie på Mallorca

  • Hotel Ola Tomir
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
fra kr. 2709
Gå til deal

Mallorca er en af danskernes favorit destinationer om sommeren. Så her kommer et rigtig godt tilbud på en uges sommeferie på den solbeskinnede ø.

På Mallorca finder man de smukkeste sandstrande med turkisblåt vand og farverige fisk. Udover at tilbringe et af par på en af disse strande, kan jeg anbefale at tilbringe en dag på vandet med en sejltur eller at prøve kræfter med forskellige vandsportaktiviteter. Men Mallorca er ikke bare smukke strande og lunt havvand. Her finder I også hyggelige byer, Bellver-slottet og den verdensberømte La Seu-katedral. Læs min rejseguide til Mallorca for mere inspiration til efterårsferien på Mallorca.

 Solrig sommerferie på Mallorca med all inclusive

Dette rejsetilbud fra Travelbird inkluderer 5, 7 eller 10 dages ferie på Mallorca med hotelophold og flybilletter til Mallorca fra Aalborg, Billund, København eller Hamborg.

I kommer til at bo på det 3-stjernede hotel Ola Tomir, der ligger i et stille område af byen Portals Nous. Her er I kun 350 meter fra stranden, hvor der desuden ligger hyggelige restauranter, barer og en fin marina, der indbyder til lange aften-gåture.

Hotellets faciliteter inkluderer et  poolområde med liggestole, parasoller og en poolbar. Derudover har hotellet egen restaurant, hvor jeres daglige morgenmad serveres.

I kommer til at bo i et dobbeltværelse med aircondition, altan eller terrasse samt eget badeværelse. Har I lyst, kan I opgradere til et dobbeltværelse med havudsigt.

deal-screenshot