fra kr. 3329

Kreta er et populært rejsemål blandt os danskere, og det forstår man godt. Dejligt klima, skøn natur og søde, gæstfrie mennesker. Med denne ferie bliver I indkvarteret på hotel på Kreta, hvor I har cirka 50 meter til stranden, og opholdet er inklusiv halvpension. Det betyder, at morgenmad og aftensmad er inkluderet i prisen.

I kan læse mere om middelhavsparadiset Kreta i denne artikel: ‘Grækenlands 10 smukkeste øer‘. På Kreta skinner solen året rundt og her er en smuk natur. Cirka 10 km fra hovedstaden ligger en af øens gemte perler, resortbyen Kokkini Hani, og dette er jeres destination.

Travelbird.dk, som udbyder rejsen, skriver om Kokkini Hani:

“Her er en venlig og gæstfri befolkning, og traditionen for at byde gæster velkomne startede måske allerede, da Kokkini Hani i starten af det 20. århundrede var en gennemgangsby for lokale landmænd på vej til markedet i Heraklion. Strandene i byen er skønne og siges at være nogle af Grækenlands mest autentiske med klipper og huler flere steder, og her er også masser af muligheder for at købe souvenirs, spise is og spise lækker, græsk mad.

Solferie på Kreta

Skynd jer ind på Travelbird.dk, hvor I finder denne skønne ferie.

I bliver indkvarteret på Marilisa Hotel, der er placeret kun 50 meter fra stranden og i centrum af resortbyen Kokkini Hani. Her er en dejlig udendørs swimmingpool med solsenge og en poolbar, hvor I kan nyde livet. Jeres morgenmad, som er inkluderet i rejsen, kan I også indtage herude, hvis det kunne friste.

Har I lyst til at leje cykler, kan I gøre det på hotellet, og vil I hellere have fire hjul til rådighed, kan I også leje bil her.

I kan vælge mellem et enkeltværelse eller et dobbeltværelse med plads til maks. 3 personer. Alle værelser er rummelige og lyse, har egen altan eller terrasse, satellit-TV, værdiboks og køleskab samt eget badeværelse.

Kreta

 

 

 

deal-screenshot

kreta famnk
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning