fra kr. 2919

Er I klar til et tilbud, der rykker? Hvis I er en gruppe venner eller familie, der skal afsted på ferie sammen, så er her jeres chance for at spare penge. Vi snakker en solferie på den spanske kyst, Costa del Sol, tæt ved Fuengirola og Marbella, i en 8, 10 eller 15 dage.

I skal bo i ferielejlighederne ved Aparthotel Ona Campanario, hvor der er plads op til seks personer i de største lejligheder. Men med dette ferietilbud fra Travelbird, så skal I blot betale overnatninger for de første to personer.

Og flyet? Det afgår fra både Billund, København og Aalborg. I kan rejse fra maj og frem til oktober, prisen starter fra 2.919,- pr. person

Solferie på den spanske kyst

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne solferie til den spanske sydkyst.

Hotelkomplekset har et stort poolområde med tre pools til sin rådighed, hvis I da ikke vil tage den lille gåtur ned til stranden og nyde de lækre sandstrande. Der er to typer lejligheder at vælge imellem. Forude den store 2-værelses lejlighed med plads til seks personer, er der også den mindre 1-værelses lejlighed med plads op til fire personer. Begge typer af lejligheder har et fuldt udstyret køkken, eget badeværelse og enten altan eller terrasse.

Hvis I vil lidt på udflugt, så kan I tage bussen til en de andre spændende byer langs Costa del Sol.

deal-screenshot

Capture (23)
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning