fra kr. 3499

Cypern er en af Middelhavets mest solsikre øer med lækre sandstrande og azurblåt hav. Og det er netop her, denne rejse tager dig til! En uges solferie på Cypern på dejligt lejlighedshotel beliggende i byen Kato Pafos.

På Cypern finder man mange attraktioner, der er værd at besøge. Tag f.eks. på tur til Afrodites sten, hvor der er en fantastisk sten-strand og lækkert badevand. Hvis du vil besøge en anden lækker strand, så tag til turistbyen Coral Bay, der byder på nogle af de bedste strande.

Cypern har også masse andet end strande. Tag på bådudflugt eller dykker-tur. I kan også tage på mountainbiking, naturvandringer eller vingårdsbesøg. Hvis I lejer en bil, så kan I let komme til alle øens herligheder.

Solferie på Cypern

Lyder solferie på Cypern, som en god ide, så klik ind på Århus Charter. Her finder du tilbuddet, der inkluderer en uges ferie på dejligt lejlighedshotel på Cypern, inkl. fly tur-retur fra Aarhus lufthavn.

I bliver indkvarteret på lejlighedshotellet Basilica (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 207 anmeldelser), der er beliggende i Kato Pafos. I byen er der et livligt havneområder, hvor I finder restauranter, barer og butikker. Basilica råder bl.a. over en dejlig swimmingpool med et soppebassin til de mindste, poolbar, liggestole og parasoller til fri afbenyttelse, og en hyggelig restaurant i cypriotisk stil, hvor der serveres retter fra både det cypriotiske og internationale køkken. Der er også en lille legeplads, bordtennis og spillerum tilknyttet hotellet. Der er wi-fi på udvalgte område.

Jeres hotelværelse er indrettet med bad/toilet, køkkenniche, telefon, TV, hårtørrer, aircondition (mod gebyr) og balkon med forskelligartet udsigt.

cypern1
Kilde: Århus Charter

 

 

 

 

deal-screenshot

cypern screen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning