fra kr. 3734

Er det ved at være tid til ferie, så er der her det perfekte tilbud på en All Inclusive solferie til Bulgarien.

En uges ferie på dejligt All Inclusive familiehotel beliggende ned til stranden i den nye del af Nessebar i Bulgarien inkl. fly tur-retur fra København. Pris fra 3734,- pr. person. 

Hotel Sol Nessebar Bay er et stort, men veldrevet, hotel. Her hersker en hyggelig og afslappet atmosfære. Og samtidig er der masser af plads til familiens yngste medlemmer, så hotellet danner de perfekte rammer for en dejlig familieferie med børn. Der er adgang til flere dejlige poolområder med swimmingpools, børnepools og solterrasser samt poolbarer. Her er også miniklub og legeplads og daglige aktiviteter og underholdning. Eller hvad med at udfordre resten af familien i tennis, volleyball, bordtennis, basketball eller billard? Mulighederne er mange, og I kommer ikke til at kede jer.

Vil du gerne opleve lokalområdet under ferien, så er der kun et par kilometer ind til den historiske, gamle bydel i Nessebar. Byen er en skøn blanding af smalle, snoede og brostensbelagte gader med traditionelle bygninger, og i skærende kontrast støder I på souvenirsælgere og karikaturtegnere. Alt er med til at skabe en dejlige feriestemning, som er en integreret del af stedet.

Hvis I ønsker at tage på snorkelture, så anbefales det at gøre det på strandene omkring denne bydel. Men I kan også sagtens tage en tur på stranden på fastlandet. Byens to største strande er nemlig placeret her. Fra hotellet kan I gå til stranden, men I kan også vælge at tage turen i hotellets Lazy River, som fører jer næsten ned til vandkanten.

All Inclusive ferie i Bulgarien

Det er Sunweb, der sender dig afsted på denne skønne ferie.

Opholder er All Inclusive, så I behøver ikke hive pengepungen frem en eneste gang! Alle måltider serveres fra buffet, og her er der en oversigt over dagens måltider:
– Morgenmad fra 07:30 – 10:00
– Frokost fra 12:00 – 14:00
– Snacks fra 10:00 – 12:00 og 15:00 – 17:00
– Is fra 11:00 – 18:00
– Kaffe, te og kage fra 15:00 – 18:00
– Aftensmad fra 18:00 – 21:00
– Midnatssnacks fra 22:00 – 23:00
– Lokale alkoholiske og alkoholfri drikkevarer fra 10:00 – 23:00

bu hotel

deal-screenshot

nessbar
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning