Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Kreta er et populært rejsemål blandt os danskere, og det forstår man godt. Dejligt klima, skøn natur og søde, gæstfrie mennesker. Med denne ferie bliver I indkvarteret i lejlighedskomplekset Aelia, der er beliggende fredeligt og smukt og kun 400 meter fra stranden. Cirka 3 km derfra herfra finder I den populære ferieby Hernissos med mange dejlige restauranter og cafeer.

Solferie i lejlighed på Kreta

I finder solferien på Sunweb.dkPrisen er fra 2.249,- pr. person i 2-værelses lejlighed med plads op til 4 personer. Opholdet kan bookes frem til midten af oktober, inklusiv fly fra København, Aalborg og Billund.

Lejlighederne er indrettet med enten balkon eller terrasse, minikøkken, aircondition, soveværelse og opholdsstue samt eget badeværelse.

Hotellet har et hyggeligt poolområde med en delvist separat børnepool samt en have med solsenge. Der er også en snackbar samt græsk restaurant på hotellet. Opholdet er dog uden pension.

deal-screenshot

deal-kreta