fra kr. 1779

Kreta er et populært rejsemål blandt os danskere, og det forstår man godt. Dejligt klima, skøn natur og søde, gæstfrie mennesker. Med denne ferie bliver I indkvarteret i lejlighedskomplekset Havania, der er beliggende fredeligt og smukt. 2,5 kilometer herfra finder I den populære ferieby Agios Nikolaos, der bl.a. bliver kaldt “Kretas hjerte” og ” den smarteste by på øen”. Her er både butiksgader med barer, caféer og restauranter. Hvis I ønsker fest og farver, så klarer byen også det med sine musikbarer og diskoteker.

Og når I har brug for en pause fra festlighederne, så leverer jeres lejlighedskompleks de perfekte omgivelser med en fantastisk udsigt over havet. Stranden ligger kun en kort gåtur fra lejlighederne, og der er en badebro, som findes lige uden for lejlighedskomplekset.

Her er et  lille poolområde og en dejlig solterrasse. Sunweb, der udbyder rejsen, anbefaler denne rejse ‘til alle, som ønsker at nyde ferien ved havet, i hyggelige og enkle omgivelser’.

Solferie i lejlighed på Kreta

I finder solferien på Sunweb.dkPrisen er fra 1779,- pr. person i 4-personers lejlighed.

Lejlighedskomplekset er lille og hyggeligt med en dejlig atmosfære. Alle lejligheder er indrettet med tekøkken og egen balkon.

kreta

 

 

 

deal-screenshot

solferie